Jeden Topolánek jaro nedělá aneb "Kdo ví, co bude zítra"

26.03.2010 10:45

Stali jsem se svědky události, která se v České kotlině stává slovy dr. Chocholouška jednou (maximálně dvakrát) za deset let. Zde opravdu nebývá zvykem uznat chybu a pustit velení dalšímu v pořadí. Většinou se chyby bagatelizují, novináři obviňují, obvinění konstruují a zájem veřejnosti odvrací jinou horší špínou.

Ale co bude teď?

Nechá se Paroubek vtáhnout do té špinavé hry na slušnou politiku, která se dá od Nečase čekat?

Co na to konkurence TOP09 a VV, protože modří se mohou vracet k rodné "obrozené" straně. I když jeden Topolánek jaro nedělá, desinfekce by měla být důkladnější.

Všimněte si, že oranžoví mlčí -  čekají totiž na analýzu mediální agentury a do té doby neví, co mají říkat.

A mediální agentury? Ty si mnou ruce. Oranžoví potřebují nutně novou munici, protože billboardy zesměšňující Topolánka budou dobré ... tak akorát na podpal v kamnech (Jára Cimrman - Záskok). Bude třeba najít nový cíl, vytisknout nové billboardy, uspořádat nová školení pro straníky, do koho se strefovat.

ODS může taky billboardy s Mirkem naházet do stoupy. Musí zaplatit Nečasovi kurz "Volebním lídrem snadno a rychle" (více politických kurzů najdete zde), a navrch musí vymyslet, kam ještě uklidit Béma a Langera, kteří se teď k svatouškovskému image příliš nehodí.

 

HáRoškovo politická rosnička pro květnové volby k 26.3.2010

  • Vyhrají oranžoví, vládu sestaví Nečas

 

Zpět

Diskusní téma: Jeden Topolánek jaro nedělá aneb "Kdo ví, co bude zítra"

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.